3gpking

7623 Pécs, Nagy Lajos király útja 4.
Intézményvezető: Proszenyák Zsolt István
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.collegiumcroaticum.hu

A felsőoktatási képzésben részt vevő, a horvát közösséghez kötődő hallgatók lakhatási feltételeinek biztosítása, szakkollégiumi feladatok (nemzetiségi oktatási, közművelődési, kulturális) ellátása, az értelmiségi feladatokra történő felkészítés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtése. A szakkollégium célja, a szakkollégiumi tagok önképzésén és az önkormányzatiság elvén alapuló, szakmai fejlesztések megvalósítása az intézmény saját kurzusai és követelményrendszerének teljesítésén keresztül, a hallgatók tehetséggondozása, továbbá magas színvonalú horvát közéleti, szakmai és nyelvi képzések biztosítása, ezáltal részt vállalva a felelős, független magyarországi horvát értelmiség kinevelésében.

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

ÁSK

 

A LAP TETEJÉRE