3gpking

Az Országos Horvát Önkormányzat Hivatala az Országos Horvát Önkormányzat által alapított költségvetési szerv. A hivatal az önkormányzat szerveként előkészíti és végrehajtja annak határozatait, ellátja az önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatos feladatokat.

A hivatal az önkormányzat gazdálkodásával kapcsolatos feladatai különösen:

  • a testületi és átruházott hatáskörben meghozott tisztségviselői határozatok végrehajtása,
  • a költségvetési szervi gazdálkodás szerinti feladatok ellátása,
  • törvény szerinti ideiglenes kezelői feladatok ellátása.

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE