3gpking

székhely: 7624 Pécs, Esze Tamás u. 3.
igazgató: Sárosácz Mihály
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.senoa.hu

A horvátság szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak feltárása, megismertetése, a művelődési szokások gondozása. Az egyetemes, a nemzeti a nemzetiségi kultúra értékeinek megismertetése. Fesztiválok, szakmai és tudományos konferenciák szervezése. Nemzetiségi ünnepek szervezése. Előadások, sorozatok, előadóestek szervezése. Alkotó közösségek, amatőr művészeti csoportok szakmai támogatása. A közösségi és művelődési élet színtereként különböző rétegek, korosztályok, közösségek szerveződésének támogatása, társas szabadidő kezdeményezéseinek, egyesületeinek szakmai segítése, feltételek biztosítása, közösségfejlesztés. Lokális, regionális és nemzeti kulturális folyamatok kezdeményezése. Információs kiadványok megjelentetése, nemzetiségi vonatkozású kiadványok értékesítése. Klubkönyvtár működtetése.

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

ÁSK

 

A LAP TETEJÉRE