3gpking

A PROJEKT BEMUTATÁSA

Projekt száma

DDOP-3.1.2-12-2013-0017 

Kedvezményezett

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos u. 24.
Telefon: 1/303-6093 Fax: 1/219-0827
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A projekt leírása

A projekt keretében az Országos Horvát Önkormányzat a pécsi horvát oktatási központba óvoda fejlesztését, kapacitásbővítését célozta meg ingatlankiváltással, mely során 80 férőhelyes óvodai intézmény jött létre. A meglévő három óvodai csoportszoba mellé egy új csoport került kialakításra a pécsi Acsády Ignác utca 8. szám alatt emeletráépítéssel, energetikai korszerűsítéssel. Akadálymentes, lifttel ellátott épület került kialakításra, amelyben helyet kap egy tornaszoba, egyéni fejlesztő szoba, személyzeti helyiségek, tálalókonyha, valamint a csoportokat kiszolgáló helyiségek. Eszközbeszerzés keretében beszerzésre kerültek az óvodai neveléshez szükséges berendezések, valamint az udvari játékok. A beruházás az Európai Unió támogatásával valósult meg, ami 120 millió forintos támogatást jelent. Az Országos Horvát Önkormányzat saját költségvetéséből 82,8 millió forint önrésszel járult hozzá a megvalósításhoz.

Közbeszerzés

Tájékoztató a szerződés módosításáról 1.

Tájékoztató a szerződés módosításáról 2.

Tájékoztató a szerződés módosításáról 3.

Tájékoztató az eljárás eredményéről

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés 1. sz. módosítása

Vállalkozási szerződés 2. sz. módosítása

Vállalkozási szerződés 3. sz. módosítása

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény a projekt indulásáról - 2015.02.02

Sajtóközlemény a projekt megvalósulásáról - 2015.11.30

Sajtómegjelenések

OK!PÉCS; PÉCSISTOP; ÉPÜLETTÁR; HRVATSKI GLASNIK; KORMÁNYZAT, EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA; PÉCSMAPÉCSI NAPILAP; BARANYANET;

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE