3gpking

FIGYELEM!
Az Ösztöndíjprogram Támogatója,
a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata
a pályázat benyújtásának határidejét
2020. október 23. 23:59 percig
MEGHOSSZABÍTOTTA.

 

FELHÍVÁS
a Országos Horvát Önkormányzat
Horvát Nemzetiségi Pedagógus Tanulmányi Ösztöndíjára
a 2020/2021. tanévre

 

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott Nemzetiségi Pedagógus Tanulmányi Ösztöndíj Program 2020/2021. tanévre szóló pályázata, melyet a projektért felelős Magyarországi Németek Országos Önkormányzata koordinál, 2020. szeptember 21-én kihirdetésre került.

A pályázás 2020. szeptember 22-én 00:00 perckor indul és 2020. október 10-ig 23:59 percig tart. Az ösztöndíjra online lehet bejelentkezni és regisztrálni, pályázati felület: https://nop.ldu.hu

Érdeklődni a Magyarországi Német Pedagógiai Intézetnél (UDPI) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és a +36-1-308 7867 telefonszámon lehet.

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás
Nemzetiségi Pedagógus Tanulmányi Ösztöndíjprogram 2020/2021 - Leporello
A tanulmányi ösztöndíjprogram szabályzat
Új pályázati határidő

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

ÁSK

 

A LAP TETEJÉRE