3gpking

Az Országos rajzpályázat 18. alkalommal került megrendezésre. A Miroslav Krleza Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumában (Pécs, Szigeti út 97.) 2015. február 17.-én. 10.00 órakor.

Eddig minden évben szebbnél szebb rajzokat kaptunk a témakörnek megfelelően ez így volt most is. Az óvodás kategória témája: CSODÁLATOS KERT az iskolás kategória témája: EUROPA GYEREKSZEMMEL. A kiírt kategóriák: - Óvoda, - Általános iskola 1.- 2. osztálya, - Általános iskola 3.- 4. osztálya, - Általános iskola 5.- 6. osztálya, - Általános iskola 7.- 8. osztálya és Gimnázium.

A beérkezett rajzok száma kategóriánként: Óvoda. 55 rajz, 1-2. oszt. tanulók: 28 rajz, 3-4. oszt. tanulók: 59 rajz, 5-6. oszt. tanulók: 55 rajz, 7-8. oszt. tanulók: 29, gimnázium: 4rajz

Összesen: 230 rajz, ebből 42 rajz lett díjazva.

A rajzokat Sárkity Eszter rajztanár bírálta el.

A díjkiosztó résztvevőit Győrvári Gábor a Miroslav Krleza Horvát Iskola iskolaigazgatója köszöntötte. A köszöntőt a Miroslav Krleza diákjainak műsora követette majd  

Gugán János az Országos Horvát Önkormányzat elnöke megnyitotta a beküldött rajzokból készített alkalmi kiállítást, amit a legszebb 100rajz alkotott. Ezt követte a díjkiosztó. Az eredményhirdetést Muityné Molnár Éva OHÖ referense vezette, a díjakat pedig Gugán János OHÖ elnöke adta át. A díjkiosztón 42 diák vehette át a szebbnél szebb ajándékcsomagját.

A kiállítás három héten keresztül volt látogatható az iskola aulájában.

Kapcsolódó anyagok

Felhívás

Beküldött rajzok

Sajtóközlemény

HRVATSKI GLASNIK

A beszámolót készítette: Muityné Molnár Éva, OHÖ referens

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE