3gpking

A Szövetség a magyarországi horvátok önkéntes alapon szerveződő, közös, önálló, pártoktól független, demokratikus, társadalmi szervezete. A Szövetség a magyarországi horvát nemzetiség történelmileg és földrajzilag kialakult területi elhelyezkedésének megfelelően hat egyenrangú régióban fejti ki tevékenységét.

Elnökség

Az Elnökség a Szövetség ügyintéző szerve, mely munkaterv szerint, de legalább háromhavonta ülésezik. Az Elnökség a Közgyűlés határozatainak megfelelően gondoskodik a Szövetség Alapszabályában megfogalmazott célkitűzések és feladatok végrehajtásáról.

Tagjai

  1. Osztrogonácz József, elnök
  2. Barics Arnold, elnökhelyettes
  3. Dr. Al-Emedné Balatinácz Marianna, Baranya megye regionális elnöke
  4. Markovics Józsefné, Bács-Kiskun megye regionális elnöke
  5. Szolga József, Dráva-mente regionális elnöke 
  6. Paukovitsné Horváth Edit, Gradistye regionális elnöke
  7. Ispánovity Éva, Pest megye, Budapest regionális elnöke
  8. Bódis Balázs, Zala megye regionális elnöke

Tovább a szövettség honlpjára

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

A LAP TETEJÉRE