3gpking

székhely: 1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
igazgató: Vörös Zsanett
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
honlap: www.metodikahr.hu

A horvát nemzetiségi óvodai nevelés, iskolai nevelést és oktatást segítő pedagógiai szakmai szolgáltatás ellátása, különösen: önkéntes alapú pedagógiai értékelés; igény szerinti szaktanácsadás, tantárgygondozás; pedagógiai tájékoztatás; a horvát pedagógusok képzésének, továbbképzésének és önképzésének segítése, szervezése; a tanulmányi, sport- és tehetséggondozó versenyek szervezése, összehangolása; tanulótájékoztató, -tanácsadó szolgálat. Módszertani anyagok kidolgozása, nevelési-oktatási tanácskozások rendezése, kiadványok szerkesztése, megjelentetése.

 

Kapcsolat

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
telefon:
+36 1 610 6793
önkormányzat e-mail címe:
önkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
önkormányzat elnöke: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
hivatal e-mail címe:
hivatal: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát./ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

HRVATSKI GLASNIK

MHTI

 RADIO CROATICA

 HMI

SHM

ÁSK

 

A LAP TETEJÉRE